Ιδέες για πρωτότυπα δώρα

Με τον όρο πρωτότυπα δώρα συνήθως εννοούμε κάποιο περίεργο ή παράξενο gadget. Όμως αυτό ισχύει μόνο στην περίπτωση που έχουμε περιορισμένη φαντασία. Τα πιο πρωτότυπα δώρα είναι τα δώρα εμπειρίας δηλαδή εκείνα τα δώρα με τα οποία κάποιος μπορεί να κάνει κάποια δραστηριότητα που το είχε πάντα σαν όνειρο. Ας εξετάσουμε παρακάτω μερικές ιδέες για δώρα τέτοιου τύπου.

Οδήγηση Ferrari – Porsche

Δωρο οδηγηση ferrariΜπορεί για εμάς να μην σημαίνει τίποτα αλλά αν το αγαπημένο μας πρόσωπο έχει τρέλα και πάθος με τα γρήγορα αυτοκίνητα τότε μια έστω και ολιγόλεπτη οδήγηση με μια Ferrari ή μια Porsche θα τον ευχαριστήσει όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Σίγουρα πρόκειται για ένα πρωτότυπο δώρο καθώς δεν είναι και λίγα τα συναισθήματα που μπορούν να προσφέρουν αυτοκίνητα που ξεπερνούν σε ταχύτητα με πολύ μεγάλη ευκολία τα 250χλμ/ώρα.

Γευσιγνωσία Κρασιού

Οπωσδήποτε ένα από τα πιο πρωτότυπα δώρα είναι και η εμπειρία που μπορείτε να προσφέρεται στο αγαπημένο σας πρόσωπο με ένα σεμινάριο γευσιγνωσίας κρασιού. Εκτός από τα καθιερωμένα μαθήματα που έχουν να κάνουν με το πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε ένα καλό κρασί θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε υπέροχα κρασιά, δίνοντας σας το έναυσμα για μια καλύτερη βραδυά στη συνέχεια.

Massage Spa

Κλείστε ένα spa massage για την αγαπημένη σας, κάντε την να χαλαρώσει και να απολαύσει όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα ενός μασάζ. Αν είστε τολμηρός προσπαθείστε να βρείτε κάποιον χώρο όπου μπορείτε να απολαύσετε και οι 2 μαζί massage από επαγγελματίες θεραπεύτριες.

Βόλτα με αεροπλάνο

Εαν το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι αρκετά γενναίο τότε μπορεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να πετάξει, φυσικά με την συνοδεία κανονικά πιλότου, το αεροπλάνο. Απίστευτη ιδέα για δώρο και οπωσδήποτε αρκετά πρωτότυπο.

Personal Chef

Αυτό είναι ένα δώρο που μπορείτε να κάνετε ακόμη και στους φίλους σας. Αν θέλετε να τους εντυπωσιάσετε βρείτε κάποιον διαθέσιμο chef να γίνει ο πρoσωπικός σας μάγειρας και απολαύστε απίστευτες δημιουργίες στο σπίτι σας! Φροντίστε να έρθει ο chef νωρίτερα στο σπίτι και κάντε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα από τα πιο πρωτότυπα δώρα που κάνατε ποτέ!

Προσωπική στυλίστρια

Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο πρωτότυπα δώρα και είναι ιδανικό για εκείνες τις γναίκες που το πάθος τους είναι το shopping. Εαν θέλετε να την κάνετε να νιώσει celebrity για μια μέρα κάντε της αυτό το υπέροχο δώρο, μια στυλίστρια η οποία θα βγεί μαζί της για ψώνια και υπο τις συμβουλές της θα την βοηθήσει να κάνει σωστές αγορές.